Jak przyrządzić homara

Może Ci się również spodoba

9 komentarzy

  1. George Wesiora napisał(a):

    Homara sie nigdy nie gotuje. Przyrzadza sie go na parze.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. kris napisał(a):

    No to zjemy Kasiu .Przywiozłem paskudę z Francji i szukałem przepisu a tu patrz! Pozdro a tak swoją drogą to Dominik to jadł?

    • Kasia napisał(a):

      Jadł i bardzo mu homar smakował 🙂 Żałowaliśmy tylko, że tak mało mięsa można z niego wydobyć. Przy okazji polecam wykałaczki do wyciągania z zakamarków 🙂 Smacznego!

  3. Grzegorz napisał(a):

    Właśnie takiego przepisu szukałem. Dziś WALENTYNKI 🙂 czas zaskoczyć żonę 😉

  4. Ewa napisał(a):

    smacznego drugi raz

Dodaj komentarz