Muszle z nadzieniem szpinakowo-serowym

Może Ci się również spodoba

7 komentarzy

  1. Gotuj z Kasią! napisał(a):

    Zgadzam się, szpinak i ser pleśniowy to idealne połączenie 🙂 Też jedno z moich ulubionych.

  2. MartynCia napisał(a):

    ubóstwiam szpinak w połaczeniu z serami 😉 zawsze nadziewałam tak cannelloni. Ale pomysł na muszle również bardzo mi się podoba.
    Pozdrawiam i zapraszam do siebie;)

  3. Eliza napisał(a):

    Bardzo ładne zdjęcia i pysznie nadziane muszle:)

  4. Bee napisał(a):

    Pyszne danie! szpinak i ser pleśniowy to połączenie idealne, jedno z moich ulubionych, taki obiad chętnie bym zjadła 🙂

  5. Brenia napisał(a):

    Taki przepis to coś zdecydowanie dla mnie, połączenie tego co bardzo lubię 🙂

  1. 30 października 2012

    […] faszerowane muszle już raz się u mnie pojawił. Znajdziecie go tutaj. Ten rodzaj makaronu jest tak uniwersalny, że za każdym razem można go […]

  2. 22 października 2013

    […] faszerowane muszle już raz się u mnie pojawił. Znajdziecie go tutaj. Ten rodzaj makaronu jest tak uniwersalny, że za każdym razem można go […]

Dodaj komentarz