Kompot z rabarbaru

Możesz również polubić…

4 komentarze

  1. MartynCia^^ pisze:

    mm kompocik pierwsza klasa 😉
    uwielbiam!

  2. Olcik pisze:

    najlepszy schłodzony na taki dzień jak dziś:)!

  3. HEJ 🙂
    Pysznie u Ciebie!
    Jeżeli jesteś z województwa dolnośląskiego i prowadzisz blog kulinarny to wyślij na adres e-mail dolnoslaskiekucharzenie@wp.pl:
    1. Swoje imię i nazwisko,
    2. link do swojego bloga,
    3. miejscowość z której pochodzisz.

    Dodatkowo jeśli masz możliwość musisz polubić Dolnośląskie Kucharzenie na fb oraz dodać do kręgów google+.

    W odpowiedzi zwrotnej, po zweryfikowaniu dostaniesz dostęp do bloga. Będziesz mógł dodawać posty (oczywiście związane z kulinariami), reklamować swojego bloga.

    W rezultacie razem stworzymy jednego własnego bloga, dzięki temu zintegrujemy się, poznamy, będziemy mogli doradzać, konsultować. Dodatkowym plusem jest to iż wszyscy będziemy z Dolnego Śląska i łatwiej nam będzie spotkać się w realu i porozmawiać o naszej wspólnej pasji.

Leave a Reply to OlcikCancel reply