Spaghetti bolognese

Może Ci się również spodoba

11 komentarzy

  1. wtopa napisał(a):

    A próbował ktoś dodać szynkę albo np kabanosy piri piri do spaghetii? PYCHA 😀

  2. Asia napisał(a):

    Dla laikow przepis jest nieprecyzyjny, kiedy dodac sol i pieprz?

    • Gotuj z Kasią! napisał(a):

      Przyprawić należy na samym końcu, dosłownie 5 minut przed podaniem, jak sos już będzie zredukowany do ulubionej konststencji. Wcześniejsze przyprawienie mogłoby spowodować, że po odparowaniu części wody sos byłby zbyt słony lub za ostry.
      Dziękuję za zwrócenie uwagi, już poprawiłam w przepisie 🙂

  3. Dominik napisał(a):

    Nigella to by połowę zjadła podczas tych czterech godzin. I wypiła wino.

  4. Kamila napisał(a):

    cudnie wygląda, uwielbiam bolognese 😉

  5. SueLaPointe napisał(a):

    🙂

  1. 1 lutego 2014

    […] Przedstawiam makaron spaghetti z sosem pomidorowym i klopsikami. Danie bardzo podobne w smaku do spaghetti bolognese, jednak szybsze w […]

Dodaj komentarz