Chlebowe miseczki

Możesz również polubić…

3 komentarze

  1. 13 grudnia 2013

    […] Dzisiaj przedstawiam perfekcyjny gulasz na bazie mięsa wołowego, warzyw i wina. Bardzo bogata kompozycja smaków na pewno Was zadowoli. Gulasz jest ultrapraktyczny, bo przygotowuje się go bardzo łatwo, używa się do tego jednego garnka, a nadmiarowe porcje łatwo odgrzewa. Z poniższych proporcji można przygotować obiad dla 4 osób. Proponuję podać go w chlebowych miseczkach. […]

  2. 28 stycznia 2014

    […] Gęstość potrawy regulować wodą. Dusić przez kilka minut na niewielkim ogniu. Podawać w chlebowych miseczkach lub ze świeżym […]

  3. 17 listopada 2014

    […] zupę szczawiową. Ba, pierwszy raz w życiu jadłam taką Z lekką tremą podałam ją w chlebowych miseczkach Mężowi na obiad. Już po kilku pierwszych łyżkach dowiedziałam się, że tak właśnie powinna […]

Leave a Reply