Chałka

Możesz również polubić…

10 komentarzy

  1. Lidia pisze:

    Czy zamiast wody moge dodac mleko???

  2. Ojej ! Jakie piękności 🙂 Skorzystam z przepisu 🙂

  3. karmel-itka pisze:

    poranek ze świeżą domową chałką to poranek z marzeń!

  1. 9 maja 2014

    […] Bułeczki od serca, a właściwie z sercem. Forma może trochę przerasta treść, ale czego więcej można chcieć od pszennych bułeczek. Tak, są to najzwyklejsze pszenne bułki, które najpyszniejsze są zaraz po wypieczeniu. Jak większość domowego pieczywa, drugiego dnia świetnie sprawdzą się w formie grzanek. Można też popiec bułki jednego dnia, a drugiego dopiec i cieszyć się bułkami jak z piekarni. A jedyne pieczywo, które prawie w ogóle nie traci smaku i świeżości drugiego dnia, to chałka. […]

  2. 7 czerwca 2014

    […] zauważałam dopiero po dłuższym czasie. Pięłam dumnie pierś przy tym, tym, jak również i tym zdjęciu głównym. W ostatnich miesiącach postanowiłam podszlifować swoje umiejętności i […]

Leave a Reply to KasiaCancel reply