Ciasto 3bit

Może Ci się również spodoba

27 komentarzy

  1. mysia napisał(a):

    oszustwo! masa budyniowa wyglada jak małe bobki!

  2. hanys napisał(a):

    Powiedz no mi ino po co tam je te masło z budyniym jak to niy uja niy pasuje do siebie

  3. Marcia napisał(a):

    Już raz robiłam, teraz zrobię na święta. Łatwe wykonanie i baaardzo dobre. Trochę drogo wychodzi, ale jak szaleć to szaleć ;p

  4. KasiaM napisał(a):

    A ja będę robić, już za parę dni. Tiramisu bez jajek zrobiłam, wyszło boskie, chyba 2 kg przytyłam po nim 😀

    • Kasia napisał(a):

      Fajnie, że trafiłam w Twoje kubki smakowe 🙂 Po 3bicie może dojść jeszcze z kilogram. Ja zawsze wierzę, że pójdzie w cycki 😉

  5. KasiaK napisał(a):

    Zrobiłam. Rewelacja.

  6. Margaret napisał(a):

    Czy budyń należy posłodzić?

  7. Agata napisał(a):

    Właśnie robię 🙂 będzie apetyczne, słodkie tak jak każdy lubi 🙂 Miałam taki podobny przepis na 3 bita ale bardziej pracochłonny 🙂 Pozdrawiam

  8. Emilka napisał(a):

    Ciasto wyszło super!łatwe w przygotowaniu a efekt powalający,polecam ten przepis.

  9. Pan Deserek :) napisał(a):

    Wygląda fantastycznie ! 🙂 Skuszę się na Twoją wersję i zrobię na weekend 😉

  10. justa napisał(a):

    Pomiędzy masą budyniową a śmietaną jest coś ciemnego, czy możesz napisać co tam położyła świata bo w przepisie nic nie napisałaś a na zdjęciach jest

    • Kasia napisał(a):

      To jest trzecia warstwa herbatników. Faktycznie, zapomniałam o niej wspomnieć w przepisie, już dopisuję. Dziękuję za spostrzegawczość 🙂 Pozdrawiam 🙂

  11. wedelka napisał(a):

    Klasyka 🙂 Strasznie dawno go nie jadłam 🙂 U mnie zwykle zamiast środkowej warstwy herbatników są słone krakersy. Fajnie przełamują smak 🙂

  12. karmel-itka napisał(a):

    nie pamiętam, kiedy go ostatnio jadłam! 3bit jest świetny, łatwy, a ja nie robię. Cykl się zaczął, podupadł już po dwóch tygodniach, a tu takie ekspresowe rarytasy!

  13. Ervisha napisał(a):

    Cudowne ciacho 🙂

Dodaj komentarz