Ciasto 3bit

Możesz również polubić…

31 komentarzy

  1. arual70 pisze:

    Zrobiony w okrągłej tortownicy. Trochę zabawy z docinaniem herbatników, ale myślę, że będzie idealny tort dla mojego zięcia 🙂

  2. Renata Mako pisze:

    Ciasto powtarzam od kilku lat i jest obłędne! :p na święta,festyny szkolne,urodziny i tak od zwyklego dnia Dzięki za ten przepis jest super 🙂

  3. mysia pisze:

    oszustwo! masa budyniowa wyglada jak małe bobki!

  4. hanys pisze:

    Powiedz no mi ino po co tam je te masło z budyniym jak to niy uja niy pasuje do siebie

  5. Marcia pisze:

    Już raz robiłam, teraz zrobię na święta. Łatwe wykonanie i baaardzo dobre. Trochę drogo wychodzi, ale jak szaleć to szaleć ;p

  6. KasiaM pisze:

    A ja będę robić, już za parę dni. Tiramisu bez jajek zrobiłam, wyszło boskie, chyba 2 kg przytyłam po nim 😀

    • Kasia pisze:

      Fajnie, że trafiłam w Twoje kubki smakowe 🙂 Po 3bicie może dojść jeszcze z kilogram. Ja zawsze wierzę, że pójdzie w cycki 😉

  7. KasiaK pisze:

    Zrobiłam. Rewelacja.

  8. Margaret pisze:

    Czy budyń należy posłodzić?

  9. Agata pisze:

    Właśnie robię 🙂 będzie apetyczne, słodkie tak jak każdy lubi 🙂 Miałam taki podobny przepis na 3 bita ale bardziej pracochłonny 🙂 Pozdrawiam

  10. Emilka pisze:

    Ciasto wyszło super!łatwe w przygotowaniu a efekt powalający,polecam ten przepis.

  11. Wygląda fantastycznie ! 🙂 Skuszę się na Twoją wersję i zrobię na weekend 😉

  12. justa pisze:

    Pomiędzy masą budyniową a śmietaną jest coś ciemnego, czy możesz napisać co tam położyła świata bo w przepisie nic nie napisałaś a na zdjęciach jest

    • Kasia pisze:

      To jest trzecia warstwa herbatników. Faktycznie, zapomniałam o niej wspomnieć w przepisie, już dopisuję. Dziękuję za spostrzegawczość 🙂 Pozdrawiam 🙂

  13. wedelka pisze:

    Klasyka 🙂 Strasznie dawno go nie jadłam 🙂 U mnie zwykle zamiast środkowej warstwy herbatników są słone krakersy. Fajnie przełamują smak 🙂

  14. karmel-itka pisze:

    nie pamiętam, kiedy go ostatnio jadłam! 3bit jest świetny, łatwy, a ja nie robię. Cykl się zaczął, podupadł już po dwóch tygodniach, a tu takie ekspresowe rarytasy!

  15. Ervisha pisze:

    Cudowne ciacho 🙂

Leave a Reply to wedelkaCancel reply