Bananowe placuszki z mąki gryczanej (bezglutenowe)

Może Ci się również spodoba

12 komentarzy

  1. Ani napisał(a):

    Musze koniecznie sprobowac ?

  2. ik_ napisał(a):

    dlaczego mi się nigdy nie przypiekają na złoto tylko na ciemny brąz? ;/

  3. Justyna Anastaziak napisał(a):

    Placuszki są super zdążyłam je zrobić od piątku cztery razy:))

  4. Madzik napisał(a):

    Jest wieczór, a ja po tym przepisie mam ochotę najadać się tymi smakołykami 🙂

  1. 22 kwietnia 2015

    […] bardziej wolę je w formie przetworzonej. Do tej pory zużywałam banany do owsianych ciasteczek, bananowych placuszków lub dodawałam do koktajli. Tym razem miałam w domu 3 żółto-czarne owoce, których nikt nie […]

  2. 28 września 2015

    […] u nas dodatkiem do placków bananowych, na których moja Hania bardzo dokładnie układała borówki. Jak widać, była z siebie bardzo […]

  3. 11 października 2015

    […] u nas dodatkiem do placków bananowych, na których moja Hania bardzo dokładnie układała borówki. Jak widać, była z siebie bardzo […]

  4. 11 lipca 2017

    […] to dopiero niedawno zorientowałam się, że na blogu nie ma podstawowego przepisu. Jest wersja bezglutenowa i letnia – z porzeczkami, jednak tzw. bazy brak. Już nadrabiam zaległości […]

Dodaj komentarz