Drugi numer dolnośląskiego magazynu kulinarnego KOCIOŁ

Możesz również polubić…

4 komentarze

  1. Kasiu, nawet nie wiesz jak się cieszę, że trafiłam na twojego bloga. Świetne przepisy, piękne zdjęcia i duża pasja gotowania. Bez twojego bloga nie odkryłabym także magazyny KOCIOŁ. Przeczytany od deski do deski, a co mnie wzruszyło to moje ukochane prażonki (u was pieczonki). Serdecznie pozdrawiam, życzę powodzenia i kolejnych sukcesów 🙂

    • Kasia pisze:

      Bardzo się cieszę, że Ci się u mnie podoba. I że Kocioł przypadł do gustu 🙂 Pieczonek chętnie bym sama spróbowała, bo niestety nie załapałam się przy okazji sesji do magazynu, a zapowiadają się pysznie 🙂 Pozdrawiam gorąco!

  2. Klaudia Ce pisze:

    Świetne wydanie, najbardziej zaintrygował mnie dział buraczany a i przepis na pieczonki też urzekający. Szkoda, że tak mało jednak tych propozycji na żywnościowe prezenty świąteczne.

    • Kasia pisze:

      Bardzo się cieszę, że Kocioł się podoba 🙂 Mieliśmy dużo pomysłów na przepisy, jednak nie wszystkie znalazły swoje miejsce w magazynie. Dodatkowe pyszności będziemy prezentować na naszej stronie. Zapraszam do zaglądania 🙂

Leave a Reply