Zupa dziewięciozielna – kuchnia dolnośląska

Może Ci się również spodoba

3 komentarze

  1. Smakowe Kubki napisał(a):

    Swietna propozycja, nie znałam historii tej tradycji, fajnie,że przybliżyłaś ten zwyczaj.Przenikanie się kultur zaowocowało pyszną zupą.Oczywiście zrobię, przepis pozwala na dużą kreatywność.
    Pozdrawiam „kotłowiczki” i zazdrośnie obserwuję Wasz team, bo chetnie bym sie weń wkręciła.

  1. 9 czerwca 2016

    […] daniem była niezwykle aromatyczna zupa, którą przygotowałyśmy z 9 ziół. Podałyśmy ją z jajkami od wesołych kur, […]

  2. 2 maja 2017

    […] go w pełni ? Do tej pory używałam go do przygotowania pesto, zawijania szparagów i zupy z 9 ziół. Dzięki podpowiedziom Gosi powiększyłam niedawno swój repertuar o tapenadę. To prosta i […]

Dodaj komentarz