Zupa z topinamburem i pieczarkami

Możesz również polubić…

9 komentarzy

  1. V pisze:

    Zacna i sycąca zupa. Nawet bez ziemniaków.

  2. Margo pisze:

    Zrobiłam zupę wg proporcji. Smak tominamburu przepadł. Wyszła zwykła pieczarkowa.
    A zdjecie zupy piękne.

    • Kasia pisze:

      Dziękuję, chociaż wolałabym żeby smak też odpowiadał 😉 Pamiętam dosyć dobrze tę zupę. Miała wyraźny, topinamburowy posmak.

  3. Wczoraj widziałam tą zupę w „Kotle”. Zakochałam się od pierwszego wejrzenia i dziś jadę po topinambur … w ogóle muszę powiedzieć, że wspaniały jest wasz magazyn:) pozdrawiam

    • Kasia pisze:

      Ale się cieszę, że moja zupa wpadła Ci w oko 🙂 Mam nadzieję, że trafi też w Twoje kubki smakowe 🙂 Pozdrawiam!

  4. nigdy nie jadłam topinamburu, koniecznie muszę wypróbować 🙂

  5. Smakowe Kubki pisze:

    Wszędzie topinambur, muszę i ja w końcu coś z jego udziałem zrobić, piękne i smaczne zdjęcia bardzo zachęcają do skorzystania z przepisu. Zupy uwielbiam, zwłaszcza muślinowo kremowe. Pozdrawiam

    • Kasia pisze:

      Tak, topinambur wrócił do łask 🙂 Pomimo tego, że nie zachęca ani swoją nazwą ani wyglądem, to jest boski! I na surowo i ugotowany 🙂 Spróbuj, na pewno Ci posmakuje. Pozdrawiam 🙂

Leave a Reply