O kuchni dolnośląskiej z Barbarą Jakimowicz-Klein

Możesz również polubić…

3 komentarze

  1. 28 lutego 2016

    […] i Grzegorz Sobel. Z panią Basią miałam przyjemność dłużej porozmawiać przy okazji wywiadu do KOTŁA. Pana Grzegorza spotkałam na Restaurant Day w Browarze Mieszczańskim. Serwował najlepszą zupę […]

  2. 18 maja 2016

    […] Jednym z moich ukochanych działów w magazynie Kocioł są przepisy kuchni dolnośląskiej. Uwielbiam je testować, ponieważ zawsze zaskakują mnie smakiem, wyglądem lub prostotą przygotowania. Tym razem mam dla Was placki z chleba, które powstały na podstawie przepisu Wandy Jaworskiej z zespołu „Sami Swoi” z Wojcieszyna. Znalazłam go w książce „Kuchnia Dolnego Śląska” pani Barbary Jakimowicz-Klein, którą wydał Urząd Miasta i Gminy w Radkowie i którą otrzymałam w trakcie tej rozmowy.  […]

  3. 6 października 2016

    […] autorstwa pani Barbary Jakimowicz–Klein. Korzystając z okazji przypominam mój wywiad z panią Basią […]

Leave a Reply