Dwudziesty piąty numer dolnośląskiego magazynu kulinarnego KOCIOŁ
Uwaga, uwaga, przed Wami jesienny KOCIOŁ! To już 25 sezonowy numer i 33, gdy dodamy do niego wszystkie wydania specjalne 🙂 W przeciągu 5 ostatnich lat na 3090 stronach przerobiliśmy 50 bohaterów związanych z porami roku, zaprezentowaliśmy 1067 przepisów, w tym 94 z kuchni dolnośląskiej 🙂 Odwiedziliśmy kilkudziesięciu dolnośląskich hodowców, producentów, sadowników, serowarów i winiarzy oraz pokazaliśmy Wam blisko 100 przepisów z wykorzystaniem produktów regionalnych. To nie wszystko! Poznaliśmy dziesiątki
opowieści przesiedleńczych oraz zaprezentowaliśmy
sylwetki 25 czołowych kucharzy, restauratorów, blogerów oraz kulinarnych aktywistów związanych z Dolnym Śląskiem 🙂 A to wszystko dzięki najlepszym blogerom z Wrocławia i okolic 🙂 W najnowszym numerze kontynuujemy nasze działania. Sprawdźcie, co kryje się za okładką, którą miałam przyjemność przygotować we współpracy z Moniką. Wystarczy kliknąć w okładkę poniżej.