Ciasto zebra

Może Ci się również spodoba

6 komentarzy

  1. Adrianna napisał(a):

    Dzień dobry powinnam sugerować sie iloscią szklanek czy mililitrami?Poniewaz moja szklanka ma 250ml

  2. MonikazChaty napisał(a):

    Siedzi w piekarniku, przygotowałam na jutrzejszy dzień babci w przedszkolu. Może sobie babcie przypomną stare czasy 😉
    Lałam na oko i wyszły i cieńsze pręgi ale fajnie wygląda, dzięki za przepis !

    • Kasia napisał(a):

      <3 Ja lałam chochelkami. Blacha stała na nierównej powierzchni, dlatego tak krzywo ;) Udanego przedstawienia! :)

  3. gin napisał(a):

    Urocze to ciasto 🙂
    U mnie w domu zebry nikt nie piekł, ani Mama, ani Babcie; poznałam je dużo później i bardzo polubiłam 🙂

Dodaj komentarz