Jagodzianki do odrywania

Może Ci się również spodoba

8 komentarzy

  1. Monika pisze:

    Wyszły przepyszne! 😊 Dziękuję za przepis na TM 😉

  2. cyklonik pisze:

    Upiekłam i są pyszne 🙂 Mój pierwszy, tak udany drożdżowy wypiek (oprócz chleba) od lat. Na pewno będę robić je częściej. Użyłam świeżych jagód. Pozdrawiam

  3. Martyna pisze:

    Juz wiem co upichce sobie na jedno z moich weekendowych śniadan 🙂 wygląda wspaniale!

    • Kasia pisze:

      Polecam 🙂 Robiłam jeszcze wersję z dżemem malinowym ale sesja zdjęciowa kiepsko wyszła, więc będę piec je jeszcze raz. Chociaż mimo to, zrobiłam je ponownie 😉 Czekam aż zrobi się ciepło i upiekę je na jakiś piknik albo śniadanie na trawie 🙂

  4. magma pisze:

    świetny pomysł, bardzo lubię domowe pieczywo:)

    • Kasia pisze:

      Dziękuję 🙂 Ja też lubię domowe bułeczki. Jagodzianki się już skończyły ale właśnie kończy się piec wersja z malinami 🙂

Dodaj komentarz