Babka cytrynowa z lukrem limonkowym

Może Ci się również spodoba

5 komentarzy

  1. ilovebake.pl pisze:

    Brak mi jedynie ostrości na tych zdjęciach, ale i tak są przepiękne 🙂

  2. Kasia pisze:

    cześć Kasiu 🙂 pragnę poinformować, iż ukazał się wpis z inspiracjami na Wielkanoc, w którym znalazły się też Twoje jajeczka 🙂 Zapraszam 😉
    http://gotujzrodzinka.pl/polecamy-i-uczymy-sie/polecamy/wielkanoc-inspiracje/

  1. 17 kwietnia 2014

    […] aromat, który można też zastąpić cytrynowym. Powstało na bazie mojej wcześniejszej cytrynowej babki z limonkowym lukrem. Obie sprawdzą się na wielkanocnym […]

  2. 10 lutego 2017

    […] sobie dodatkowego pieczenia. Jeżeli nie macie ciasta, to możecie wykorzystać ten lub ten przepis, oczywiście bez polewy. Możecie wykorzystać część ciasta, a reszty użyć za jakiś […]

Leave a Reply to Kasia Cancel reply