Kruche ciastka bezglutenowe

Może Ci się również spodoba

8 komentarzy

  1. Kasia napisał(a):

    U mnie się nie sprawdziły. Trudne do uformowania i niedobre w smaku.

    • Kasia napisał(a):

      Niestety bezglutenowe ciastka nigdy nie będą tak dobre jak te z mąki pszennej. Do tych warto dodać prawdziwy cukier waniliowy, a nie wanilinowy. Jeżeli trudno się formowały, to można było dodać jeszcze odrobinę wody, aby otrzymać konsystencję plasteliny. Przykro mi, że przepis nie podpasował.

  2. Agata napisał(a):

    Czy zamiast masla można dać oliwę z oliwek?

  3. Ania napisał(a):

    Ciasteczka robi się faktycznie ekspresowo. Dziękuję za przepis – wypróbowany i przetestowany na gościach;P Zrobiłam je faktycznie w ostatniej chwili, kiedy inny przepis na deser niestety nie wyszedł. Ciasteczka bezglutenowe okazały się hitem do kawy:)

Dodaj komentarz