Różowa rolada

Może Ci się również spodoba

6 komentarzy

  1. gin pisze:

    Bardzo delikatnie ta rolada wygląda 🙂
    Śliczne talerze 🙂

  2. ami pisze:

    Rolada wygląda bardzo apetycznie, a zdjęcia są wprost przepiękne 🙂

  3. Monika pisze:

    Polecam dodać buraka liofilizowanego w proszku (jak dla pakerów), bez chemii, kolor piękny, bardziej intensywny, a smaku buraka nie czuć:)

    • Kasia pisze:

      O! Właśnie czegoś takiego było mi trzeba 🙂 Mogłoby się to jakoś ładniej nazywać, bo nie umiem wymówić 😛 Na początku myślałam o dodaniu soku z buraka, ale to by chyba wyszedł zakalec. Szukałam też malin w proszku, ale ostatecznie postawiłam na ten nieszczęsny kisiel. Mogłam się najpierw zapytać bardziej doświadczonych koleżanek 🙂

Dodaj komentarz