Leczo

Możesz również polubić…

8 komentarzy

  1. Kasia pisze:

    Pycha, robię podobne leczo. Znika z garnka tego samego dnia.

  2. Wszyscy ostatnimi czasy robią leczo, też muszę je w końcu zrobić 🙂 Narobiłaś mi smaku 🙂

  3. MartynCia pisze:

    mmm, leczo ma zabójcze kolory 🙂 zresztą to jedno z moich ulubionych dań 😉

    Pozdrawiam i zapraszam do siebie 😉

  4. Ola pisze:

    ulubione, u mnie również gości ostatnio często na stole 😉

  1. 13 listopada 2013

    […] chlebowe miseczki świetnie nadają się do serwowania wszelkiego rodzaju zup, jak i  leczo czy fasolki po bretońsku. Nie przeciekają. Po zjedzeniu zawartości miseczki można też […]

  2. 6 października 2015

    […] Przepis na nie (w wersji wegetariańskiej i mięsnej) pojawił się 3 lata temu na blogu (o tu). Od tego czasu gotowałam je kilkadziesiąt razy i doszłam do wprawy w kolejności dodawania […]

  3. 11 października 2015

    […] Przepis na nie (w wersji wegetariańskiej i mięsnej) pojawił się 3 lata temu na blogu (o tu). Od tego czasu gotowałam je kilkadziesiąt razy i doszłam do wprawy w kolejności dodawania […]

Leave a Reply to KasiaCancel reply