Francuskie trójkąty z jabłkowo-cynamonowym nadzieniem

Możesz również polubić…

7 komentarzy

  1. AsiaTk pisze:

    Oja rewelacja:) Upiekłam i są przepyszne!
    Rewelacyjny blog, na pewno wypróbuje jeszcze wiele przepisów, bułeczki z cebulą i czosnkiem już mam w piekarniku:)

  2. Martyna pisze:

    uwielbiam ciastka francuskie;)

  3. Martyna pisze:

    mniam mniam! w sam raz do chrupania w czasie sesji 🙂

  4. karmel-itka pisze:

    uwielbiam je!
    a mam ciasto drożdżowe w lodówce.. :p

  1. 10 lutego 2014

    […] Oczywiście możecie użyć też świeżych albo innych owoców (np. jabłek – przepis tutaj). Sprawdzi się również nie za słodki dżem. Ciastka następnego dnia są dalej chrupiące, […]

Leave a Reply to karmel-itkaCancel reply