Wegetariański barszcz ukraiński

Możesz również polubić…

18 komentarzy

  1. Pati pisze:

    Czy można zabielić smietana? 😉

    • Kasia pisze:

      Jak kto lubi 🙂 Tylko uwaga, żeby się śmietana nie zważyła najlepiej jest ją zahartować, czyli dodać odrobinę zupy, wymieszać, znowu troszkę zupy i ciepłą śmietanę wlać do zupy 🙂

  2. Emil pisze:

    Najlepszy ! 🙂 Dzięki za przepis Kasiu.

  3. Justyna pisze:

    Dziękuję za przepis 🙂 Barszczyk z tego przepisu jest przepyszny cała rodzinka uwielbia 😉

  4. Jusyna pisze:

    najlepszy barszcz jaki kiedykolwiek robiłam, a nawet jadłam, mój mąż także go uwielbia, dziękuję

  5. Brygida pisze:

    Witam Pani Kasiu
    Ja również skorzystalam z Pani świetnego przepisu,ale z jednym małym wyjątkiem-nigdy nie dodaje przecieru pomidorowego tylko na koniec gotowania,gdy warzywa sa juz miękki łyżkę stołową octu lub soku z cytryny,a wczesniej łyżkę stołową cukru i wtedy te smaki sa fajnie skomponowane,zupa wyszla cudowna,pachnąca i aromatyczna:)miłego dnia życzę i udanego urlopu.

    • Kasia pisze:

      Dzień dobry, cieszę się, że skorzystała Pani z mojego przepisu i dziękuję za podpowiedź wariantu 🙂 Również życzę udanych wakacji 🙂

  6. Justyna pisze:

    Dziękuję za pyszny przepis 🙂

  7. Stokrotka pisze:

    Wspanialy przepis, jestem za niego bardzo wdzieczna, robie go po raz kolejny, znika w blyskawicznym tepie 😉

    • Kasia pisze:

      Dziękuję Stokrotko za Twój komentarz 🙂 Miło mi, że skorzystałaś z mojego przepisu i że przypadł Ci do gustu 🙂 Pozdrawiam gorąco 🙂

  8. Marcin pisze:

    Robię już któryś raz zupkę wedle tego przepisu. Rewelacja.

  9. Martyna pisze:

    pamiętam jak babcia gotowala barszcz ukrainski gdy byłam dzieckiem.. był pyszny!

  1. 24 lutego 2016

    […] fanką buraków, a wegetariański barszcz ukraiński to jedna z moich ulubionych zup Niedawno Olga, w swoim nowym cyklu na jedzenie do pracy, […]

Leave a Reply