Ciasto z malinami na maślance

Może Ci się również spodoba

10 komentarzy

  1. Aga napisał(a):

    Witam.jak duża blacha do tego przepisu?piec na samych grzałkach czy termoobiegu?

    • Kasia napisał(a):

      Hej, kurczę, już nie mam tej blachy. Miała wymiary mniej więcej 20 x 25 cm. Piekę zawsze gór-dół na środkowej szynie. Powodzenia 🙂

  2. Aga napisał(a):

    Na jaką blachę jest przepis?czy można dać mrożone maliny lub jagody?

    • Kasia napisał(a):

      Z tego, co pamiętam to blacha miała jakieś 20 x 25 cm. Mrożone owoce też powinny dać radę. Rozmroziłabym je i odsączyła wcześniej 🙂

  3. STS napisał(a):

    Pyszności!

  4. Sarna napisał(a):

    wygląda bardzo smakowicie. z chęcią bym spróbowała

  5. gin napisał(a):

    Mmm, wygląda pysznie! 🙂

Dodaj komentarz