Pasta z pieczonego bakłażana

Możesz również polubić…

5 komentarzy

  1. Kasia pisze:

    Kogo/czego – bakłażanu!

  2. O, w Twojej wersji wygląda genialnie 🙂 ja robię go zwykle tak jak hummus – z tahiną, czosnkiem i oliwą, problem w tym, że smakuje o wiele lepiej niż wygląda więc podziwiam ludzi, którzy potrafią ładnie obfocić taką papkę, to prawdziwa sztuka 🙂

    • Kasia pisze:

      Dziękuję 😀 Nie był to najwdzięczniejszy model, ale jakoś daliśmy radę 🙂 A pasta sezamowa bardzo by tu pasowała, tylko nie miałam 😉

  1. 23 września 2016

    […] babie ghanoush usłyszałam po przygotowaniu pasty z pieczonego bakłażana – okazało się, że niewiele brakowało jej do klasycznego dania ? Następnie […]

Leave a Reply to KasiaCancel reply